attól függ mennyiért jutsz hozzá és hogy mire kell.
nem valami minőségi cuccok ezek,játékhoz,videónézéshez stb apróságokhoz jó de normálisan zenét hallgatni nem lehet rajta,ahhoz ez gagyi kategória.
2014. febr. 24. 17:14
2/7 A kérdező kommentje:
25.000Ft-ba kerül.
Szerintem ez egy normális árnak minősül, lehet hogy nem tökéletes de én nem akarok 50 ezernél több pénzt kiadni ilyenekért, mert szerintem nem éri meg.
Igazából mindenre használnak, de ha pontosítanék azt mondanám hogy zenék hallgatására.
2014. febr. 24. 17:29
3/7 dirtboy válasza:
ahhoz elég fapados, az ilyen kis pirinyókból amire azt mondom jó az a logitech z906,azt kellemes csalódás volt nekem, de az ára is szép.
2014. febr. 24. 17:59
4/7 A kérdező kommentje:
77.000Ft alatt nem találsz olyan típust.Szerintem elég drága ez egy hangfalért.
2014. febr. 24. 18:08
5/7 dirtboy válasza:
nagy hangfalakban kéne gondolkodnod,akkor megérné a pénzt neked is.
ilyen kis,műanyag dobozos játék hangszórókért én sem fizetnék többet de egy értelmes hangfal pár /persze erősítő is kell neki/ már mindjárt más,azért megéri perkálni.
az értelmeset valahogy így kell elképzelni,itt már azért selyem magas van meg kicsit komolyabb hangszórók nem 7-8cmesek amik semmi mélyközepet nem tudnak mert túl kicsik ahhoz,ráadásul gagyi dobozban is vannak.
Ha használt, de jó állapotú, nívósabb sztereó rendszerben gondolkodsz, 50 ezerből olyat lehet összeállítani, ami megeszi reggelire ezt a szettet! Kell egy sztereó erősítő kb 20-ból (Kenwood, Technics, Marantz, NAD stb..), meg egy pár jó állapotú monitor hangsugárzó, 16, 20 centis mélyközéppel (pl. Celestion, JPW, TDL, Mission, Wharfedale, Tannoy, esetleg Monitor audio, B&W)
2014. febr. 26. 11:09
7/7 anonim válasza:
Ha mindenképpen 5.1-et akarsz ennyi pénzből, nézegesd a Creative típusokat, már 20ezerFt-tól lehet kapni, jobb ennél a szarnál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!