Hogy tudnam maradandoan megjavitani az xbox 360-om (amiben xenon alaplap van) red ring of death-jet?

Figyelt kérdés

2014. febr. 24. 16:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt kell mondjam házilag lehetetlen mivel speciális készüléket igényel + 1év múlva ugyan az lesz a baja (fő probléma a 90nm technológia ami a Slim gépeknél már csak a fele 45nm).
2014. febr. 24. 21:02
 2/2 anonim ***** válasza:
ISTENEM!! Nagyon egyszerű. Nem értem az előző miért ilyet irt, hisz nekem pont olyan Xboxom van mint neked, és elsőre én is szervizbe vittem, ahol ha nincs garim, 8000 lett volna. Aztán ismerkedtem a témával, és nem rég újra jött ez a hiba. Megoldás: Ird be youtubba hogy 3 ledes hiba javitása. Egyszerű, és nem igényel különösebb szerszámokat mint két fogpiszkáló..
2014. márc. 5. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!