Milyen asztali pc-t vegyek?

Figyelt kérdés
A keretem rá 150 000 ft max de a felesleges cuccokat kihagynám tehát ami nem ér annyit csak egy kicsit az annyira nem kell ha ezáltal olcsobb lenne. Valaki összerakna nekem egy konkrét gépet ennyiért? Köszönöm előre is.
2014. febr. 22. 12:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Bármelyik számtech szaküzlet. Google a barátod.

Itt nem hinném hogy bárki is foglalkozna ezzel, mert egyrészt gondolom ingyen kéne, másrészt a gép élettartama folyamán az összes garanciális, valós és vélt hiba orvoslását is mind nyakába venné, aki elvállalná.

Miért nem működik ez vagy az, eddig jó volt most miért nem jó, kéne valami jó kis ingyenes szövegszerkesztő, videóvágó, vírusirtó, stb, stb, stb...

Az ilyet még családon és baráti körön belül is meggondolja az ember, mert nem akar élethosszig tartó ingyen (és azonnali, és miért nem érsz rá, és olyan nincs hogy nem...) helpdeskezést a nyakába venni.

2014. febr. 22. 13:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocs de nem értem te most miröl is beszélsz?
2014. febr. 22. 16:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Arról, hogy aki egy ilyen gépet összerak, mit vesz a nyakába.

A gép élettartama folyamán várható összes nyűgöt.

Esetleges garanciális és garancián túli ügyintézést, a létező összes szoftveres gondot. ("bizos a géppel van a baj, hívjuk fel az xy-t aki összerakta...")

2014. febr. 22. 17:21
 4/4 A kérdező kommentje:
dehogyis amugy is hogy tudnám felhívni ha nem tudom ki ő ez egy marhaság amit mondasz szerintem
2014. febr. 22. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!