Flashelt xbox 360 on lehet live on játszani?
Figyelt kérdés
2009. dec. 10. 17:54
1/8 anonim válasza:
Lehet.Csak a játékok legyenek eredetiek amikkel Live-on játszassz.
2/8 A kérdező kommentje:
értem.köszi.és a live ra hogy tudom magam regisztrálni? megveszem azt a kártyát és utána?
2009. dec. 10. 18:16
3/8 anonim válasza:
Hülyeség,nem a játékot nézi,hanem a gépet,ha flashelt akkor bannolják a gépedet liveról.
4/8 anonim válasza:
Belépsz xbox dashboardra, és rányomsz, hogy join live és gondolom azon belül lesz a regisztráció:)
5/8 anonim válasza:
Nem. Ha a gépedbe van flash akkor nem lehetséges. Attól függ h milyen . mert haveromnak olyan flashet raktak bele h nem érzékelhető. Ha neked is ilyen van akkor menj a join live opcióra. De először kell 1 windows live Id azonosító(msn cím) aminek angliai területre kell beregisztrálva lennie( mivel magyarországon hivatalosan még nincs live) ezután még nem kell 1ből a kártya mivel minden xbox360 rendelkezik 1 hónapos live előfizetéssel. Ami idő alatt megtapasztalhatod h tetszik-e a live és it megtudod h a flash miatt kibannolnak-e vagy sem.
6/8 anonim válasza:
Állítólag ha eredeti a játék akkor nem tiltanak ki.
De ha felmész úgy, hogy másolt játék van benne akkor ugrott az előfizetésed és a pontjaid.
7/8 Zotán válasza:
Szevasztok!
Szerintem ez tényleg attól függ hogy milyen flash mert nekem a BIOS-át írták át és már 1 éve jáccok LIVE-on írott játékokkal és nem bannoltak szóval ez attól függ:)Ja és csinálj msn címes e-mailt mert azzal megy csak;)
8/8 anonim válasza:
ÉS amugy szükséges hard drive hogy tudjak Xbox livezni? nekem is flaselt és nekem először hard driveval ment most ujra betolom magamnak aztán kivácsi vok mükszik e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!