Szeretnék zenelejátszót a szobámba. Már néztem hangfalat+mélynyomóládát kell még hozzá maga a lejátszó?
Figyelt kérdés
Néztem hangfalpárt 45 ért, meg egy erős mélynyomót 70 ért.
Kell még hozzá ugye maga a lejátszó ami lejátssza a zenét telefonról, vagy hddről ugye? És így ennyi? Meg is van, lehet majd a zenét bömböltetni a szobámban?
2014. febr. 20. 19:54
1/5 anonim válasza:
Na szóval szerintem neked az a lényeg hogy bömböljön a zene. Linkeld már be azokat a hangfalakat, iszonyatosan drágának tűnnek. Csak nem Electronic Star? :D Ajánlok neked egy komplett összeállítást ha elmondod mekkora szobáról van szó. Ha passzív hangfalakról van szó még erősítő is kellhet. A zenelejátszó alatt mi értesz? A telefonhoz nem kell, azon van sztereó hangkimenet.
2/5 A kérdező kommentje:
2014. febr. 23. 10:57
3/5 anonim válasza:
Házat bontani biztos nem, nem arra lettek kitalálva. Fölösleges ilyen minőségű cuccot venni telefonos zenehallgatásra. Nézzek neked olyat ami szépen is szól, és lehet vele "házat bontani"?
4/5 A kérdező kommentje:
Igen köszi! :D
2014. febr. 24. 14:57
5/5 anonim válasza:
Hát amivel biztosan lehet "házat bontani" az a Reloop PA700-as. Igaz, nem HI-FI, de ahogy kiveszem nem az a célod, telefonról zenét hallgatni tökéletesen megfelel iszonyat hangerőn. Persze ha szükséged van HI-FI minőségre, akkor ajánlok olyat is, de az már drágább lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!