Milyen erősítőt vegyek? Csupán két viszonylag jobb hangszórót szeretnék rékötni és egy nagy mélyet!
Figyelt kérdés
Még sosem csináltam ilyet! Laptopomat szeretném összekötni vele, de főleg a telefonomról menne rajta a zene! Szóval, jack dugón keresztül :)
Erősítőnek mondjuk ez?
Vagy ez?
Vásárlásnál mit kell figyelembe venni?
Még nincs hozzá semmim... hangszórópárt még nem is néztem... Mélynek egy ilyet szeretnék például!
Mi az hogy passzív, és subwoofer?
Valaki rakjon össze nekem légyszi egy ütős cuccot!
Brutál mélyet szeretnék két tisztán szóló hangszóróval!
Keret: 80.000Ft, semmivel sem több!
2014. febr. 19. 21:58
1/1 anonim válasza:
a legfontosabb kérdés, hogy mire szeretnéd használni. mi a lényegesebb? a hangminőség, vagy hogy 3 utcával arrébb is ismerjék a zenei stílusodat? hogy a mélyektől mászkáljanak a poharak, vagy inkább arra vagy kíváncsi, h ki milyen pengetővel játszik, vagy hogy a csellista a színpad melyik részéről játszik neked? és csak neked :) vagy filmezel inkább? esetleg egy kolesz szobába szeretnél lehetőleg jó minőségű, de nem túl hangos, bármikor hazavihető rendszert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!