Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » JBL SCS-140-hez milyen erősítő...

JBL SCS-140-hez milyen erősítőt ajánlatok?

Figyelt kérdés
2014. febr. 19. 13:58
 1/5 anonim ***** válasza:

ehhez...?, miért akarsz még külön erölködőt? (bele van építve a mélynyomóba...)

user-manual-JBL-SCS 140-E.pdf

[link]

2014. febr. 19. 16:04
 2/5 A kérdező kommentje:
akkor mit vegyek hozzá h rá tudjam kötni gépre ? mert csak így simán mindent csinál csak nem szól ha jack dugóval rákötöm gépre
2014. febr. 19. 20:15
 3/5 A kérdező kommentje:
nekem azt mondták ez egy dekódoló valami izé (nem azt vettem amire gondoltam) és kell hozzá erősítő h menjen gépről is minden
2014. febr. 19. 20:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Első, baromságot írsz. Ez egy aktív subláda. Egy 1 csatornás erősítővel, amin van sztereó és mono alacsony szintű bemenet, valamint magas szintű be és kimenet, ami azt jelenti, ha rákötöd egy sztereó erősítő 4-8 ohmos kimenetére, egy feszültség osztóval alacsony szintű jelet állít elő magának, és a beépített sub erősítő csinál egy mono, vágott jelet a mélysugárzónak.

Kérdező: szerintem ehhez egy belépő szintű házimozi erősítő bőven elég. 50-60 eft-ért kapsz boltban, origit garival. Denon, Yamaha, Pioneer, Harman Kardon, ilyesmit.

[link]

Vagy veszel használtan, 30 eft körül elég jó kis gépeket ki lehet fogni. Ajánlom az avx.hu/forum valamint az avforum.hu oldalakat. Itt nagy hifi/házimozi rajongó úriemberek adják veszik a termékeiket, megbecsülik, vigyáznak rájuk, ha valaki szintet akar lépni, eladja a belépő szintű erősítőjét bolti ár 50-60%-áért. Mind a kettő jó közösség.

2014. febr. 19. 21:07
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen második válasz adó! nagyon sokat segítettél köszönöm még egyszer ! :)
2014. febr. 20. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!