A Skyrim jó játék?
Figyelt kérdés
2014. febr. 18. 22:03
1/8 anonim válasza:
Ha szereted a szerepjátékokat némi akcióval akkor igen. Ha nem, nem.
2/8 anonim válasza:
Skyrim konkrétan egyik legjobb RPG jelenleg, hiába 2 és fél éves lesz, nem igazán van jobb a piacon, nem a semmiért kapta azokat a százalékokat anno, ráadásul olyan játék lett, ami a médiára a játékvilágon kívül is hatott, elég youtube-ra fellesni, hány helyen van róla videó, a játék zenéje feldolgozva, vagy épp híresebb játékelemek poénosítot változatai.
3/8 anonim válasza:
Az évtized legjobb játéka (szerintem) én már több mint 1000 órát játszottam vele, és nem tudom megunni, 2011-2012-ben is elnyerte az év játéka címet, és ha jól tudom még 2013-ban is bezsebelt pár díjat.
Az Oblivion a 4. része, és a mai napig játszanak vele szerintem a Skyrim-el szintén, még évek múltán is játszani fognak.
6/8 HUNarcher válasza:
én nem nagyon szeretem a fantasy játékokat általában, de ez megfogott és azóta a kedvencem mióta elkezdtem játszani vele :D
7/8 anonim válasza:
lehet hülyeséget kérdezek de nem félelmetes a játék? mert ha nem paráztatós elkezdenék vele játszani.
8/8 anonim válasza:
A leg " félelmetesebb " rész maximum ha egy pók jön veled szembe a barlangokban, de amúgy egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!