Mi problémája a Technika 2.1 hangfalszettemnek?
Figyelt kérdés
Pár hónapja kiszedtem a szett elektronikáját, amit most visszakötöttem. A be/kikapcsoló gomb kivételével(nem találtam meg) elméletileg mindent helyesen kötöttem vissza, de mégsem működik. Fázisceruzával néztem, hogy van-e rajta feszültség. Van, de nem mindegy, hogy hogyan van bedugva a konnektorba a kábel. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a gond?2014. febr. 18. 19:15
1/2 anonim válasza:
A fázisceruzával nem sokra mész, max a tápegység primer köréig tudsz vele indikálni. De még ezer hibája lehet, minimum egy multiméter kellene a javításhoz.
2/2 anonim válasza:
Írtad hogy a kapcsolót kiszedted, de nem raktad vissza. Akkor legalább a két vezetéket ami a kapcsolóhoz megy, kötötted volna össze. De inkább vidd szakemberhez, az áram nem játék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!