Miért nem tudom letölteni?
Figyelt kérdés
Overmax márkájú tabletem van. Nem tudom letölteni az Instagramot, mert azt írja ki, hogy erre az eszközre nem lehet letölteni...ez miért van és mit tudnék csinálni?2014. febr. 18. 15:39
1/2 anonim válasza:
Másik ROM ha van rá, talán megoldhatja, bár ez is valószínűtlen. Ha ezt itt kérdezed meg az azt feltételezi, hogy nem vagy annyira elmélyülve az android rejtelmeiben, hogy ezzel bármit tudj kezdeni.
2/2 anonim válasza:
Magát az apk-t kéne beszerezned. Nem feltétlenül inkompatibilis az applikáció a tableteddel!
Innen letudod tölteni az apk-t amit utána tegyél a tabletedre vagy eleve ott nyisd meg a linket, ekkor a download mappába kerül, keresd meg egy filekezelővel pl. file manager, totalcommander stb. majd nyisd meg, s telepítsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!