Tablet pc nem tölt be, mi lehet a gond?
Újat adtak? Ebben az országban? Hol? Csak ott vásárolok ezután!
Miért van az, hogy állítom a kérdezők 90%-a azt hiszi, hogy a tablet az tablet...? A számítógép az meg számítógép, nem? Ilyen doboz. Szominak is van, ő 15e-ért vette, én meg hülye fejemmel 100e-ért, pedig tök egyforma doboz mindkettő. El se hiszem! :D
Első körben egy factory reset-et ajánlanék, s kb. ennyit is tudok maximum a típus tudta nélkül.
Kikapcsolt állapotban nyomd le egyszerre a hangerő fel és a bekapcsoló gombot, majd tartsd egyszerre nyomva, míg be nem kapcsol. Ezután elvileg a recovery menu fogad, itt navigálni a hangerő gombokkal tudsz, touch nincs. Navigálj a factory resetre, majd nyomd le röviden a bekapcsoló gombot, ekkor kér megerősítést (yes), majd várj míg végbemegy a folyamat. Ha a hangerő fel és bekapcsoló gombra nem a recovery menu tölt be, akkor próbáld a hangerő le+bekapcsológombbal.
Ha egyik sem, akkor mondd meg, könyörgöm, a tablet típusát, s körülnézek van-e "firmware" (ROM) publikálva hozzá.
Ugyanezzel próbálkozz te is. Ha nem jön össze s garancia már nincs, akkor mindkettőtöknek ugyanazt tudom tanácsolni, hogy keressetek firmware-t, hozzá használati utasítást, miként kell telepíteni, s telepítsétek.
Utolsó neked a rockchip-el egy kicsit könnyebb dolgod lesz ha találsz firmware-t, mivel egyszerű a flashelés még PC-n keresztül is.
Szia! Megprobáltam a hangerő+bekapcs gombot , a bootolás elindul, de utána nem a kívánt menü jön be hanem [link]
kép piros háromszöggel és felkiáltójellel szted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!