Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit állítsak be, hogy látható...

Mit állítsak be, hogy látható legyen a TV-n a kép ami a monitoron van?

Figyelt kérdés

Jelenleg így áll:

[link]

Próbálgattam már mindent, de nem látom az AV-n. Felbontást is állítgattam, 2 négyzetet is már többféle módon ki pipáltam de sehogyse megy.

A Tvhez RCA videon csatlakozik, a videokártyához pedig 1 átalakítón keresztűl egy 7 pólusú S-video Inbe.

2009. dec. 9. 15:14
 1/4 A kérdező kommentje:

Kérem a válaszolókat,hogy pontról pontra írják le hogy mit hogy csináljak, esetleg a Tvn is.

Esetleg még az akadályozhatja hogy a monitorom DVI kábelen is csatlakoztatva van a videokártyához? Bár igényli a TFT monitor.

És ha aktiválom a képen látható, 2. képernyőt is, akkor hogy tudok váltogatni a két "monitor" között? Mert ha beállítom elsődlegesnek a 2.monitort, akkor csak a háttér lesz látható, de mappát viszont birok csinálni. de ha meg nyitom akkor nem látható.

2009. dec. 9. 15:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Ilyen esetben nem az asztalt kell kiterjeszteni két megjelenítőre, hanem klónozni kell a monitor képét a TV-re.

Ezt az nvidia control panel-en lehet legegyszerűbben beállítani, ami egy külön program. Ha fel van telepítve, csak indítsd el!

Arra készülj fel, lehet, hogy fekete-fehér lesz a kép! Jobb lenne olyan TV-vel próbálkozni, ami tud S-videót fogadni, vagy legalább SCART-S-video átalakítóval.

2009. dec. 9. 15:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen telepítve van. Megpróbálom, Köszi:)
2009. dec. 9. 15:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Semmilyen kép sincs még mindig.
2009. dec. 9. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!