Van egy Samsung-YP-U3 mp3 lejátszóm de nem ismeri fel a számítógépem és nem tudok zenéket cserélni rajta mit tudok vele kezdeni?
Figyelt kérdés
ha rádugom USB re tölti az mp3 lejátszót ki is írja, hogy új hardver majd megkérdezi miként telepítse rámegyek, hogy telepítse beavatkozás nélkül de kiadja hogy probléma lépett fel a telepítés közben
2014. febr. 14. 17:09
1/5 anonim válasza:
Hát akkor ne menj rá. Mik a lehetőségek, az automatikus telepítésen kívül?
2/5 A kérdező kommentje:
vagy rámegyek hogy telepitse cd ről nem sok választásom van nem ismeri fel nem tudok zenét tenni rá :D
2014. febr. 17. 12:11
3/5 anonim válasza:
De ha kérdezi, hogy miként telepítse, csak lehet mást is választani, mik a lehetőségek "beavatkozással"?
Nem jelenik meg a többi meghajtó között?
Nem kell ezeken telepíteni semmit. Úgy lehet másolni rájuk, mint egy pendrive-ra.
4/5 anonim válasza:
Kicsit utánanéztem, tényleg problémás ezzel a fájlmásolás.
A használatijában XP és Vista szerepel, elképzelhető, hogy Win7-re nem is megy fel a Samsung Media Studio a lemezről.
Azért próbáld meg, de úgy, hogy a telepítőt rendszergazdaként futtatod. (jobb klikk a telepítő fájlon és ott kell kiválasztani ezt a lehetőséget)
5/5 A kérdező kommentje:
lemezem nincs hozzá azt nem találom igen eddig úgy működött hogy rádugtam és mint a pendrive csak ráhuzogattam a zenéket de gondolom nem lett leválasztva csak mindig kihúztam és emiatt nem ismeri fel a sajátgépben mint meghajtót
2014. febr. 17. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!