Leejtett laptop! SÜRGŐS! Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A minap játszottam a laptopomon és mivel teljesen az ágy szélén kell lennie a laposnak(a hűtés miatt) ezért lecsúszott az ágyamról. Most a Windows betöltése felirat után egyből újraindul. Szerintetek mi lehet a baja? Garanciáról le is mondhatok? setlegesen mennyi lenne a javítás?2014. febr. 12. 19:11
1/14 anonim válasza:
Látszik rajta külsérelmi nyom? Én egyszer ejtettem le sajna az enyémet betört a kijelző és rakoncátlankodott utána de csak újra kellett rakni a windowst és külső monitoron tökéletesen ment tovább.
2/14 A kérdező kommentje:
nincs rajta semmi külső sérülés
2014. febr. 12. 19:14
3/14 anonim válasza:
Szerintem inkább valamelyik hardveres rész sérülhetett meg, meg kéne nézni belül (én ezt csinálnám a helyedbe). Úgyhogy te gondolom annyira nem vágod ezt, így hát szerviz.
4/14 A kérdező kommentje:
akkor a garival nem megyek mar semmire?
2014. febr. 12. 19:35
5/14 anonim válasza:
Megpróbálhatod, de valószínű észreveszik.
6/14 anonim válasza:
szerintem az alaplap sérült, azt meg észre fogják venni, szóval nem fogják megcsinálni garanciálisan, de én megpróbálkoznék vele
7/14 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi a gyors válaszokat!
2014. febr. 12. 20:25
8/14 anonim válasza:
5-ös vagyok.
Vidd csak el, nem veszíthetsz vele semmit. Max. benyögik hogy erre már bizony nincs gari, és te eldöntöd hogy ér-e neked annyit a gép, amennyiért megcsinálják.
9/14 A kérdező kommentje:
Egyébként, ha az alaplap serült, akkor mennyibe fájhat nekem?
2014. febr. 12. 21:00
10/14 anonim válasza:
Ez a gép típusától függ, és hogy az alaplapon kívül sérült-e még bármi. Megy ugye többféle kiépítettségben is vannak. Szóval áruld el a típust.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!