Xbox 360-t lehet formázni? Ha igen akkor, hogy?
Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 18:46
1/9 BorcsokJ válasza:
Merevlemezre gondolsz?.:) Mert ha igen akkor settings- storage ott y-al kiválasztod a hdd-t és format!.;)
2/9 A kérdező kommentje:
és akkor minden olyan lesz mint amikor megvettem és elsőnek kapcsoltam be? :)
2014. febr. 10. 21:33
3/9 anonim válasza:
Ha esetleg arra gondolsz hogy "flash"-elt a géped és eredeti állapotba kerül vissza akkor a válasz "nem"!
Ha pedig van Live fiókod akkor, az is törlődik a regisztrált profiloddal együtt.
4/9 A kérdező kommentje:
nincs flashelve nincs live fiókom szerintem. csak egy csomo reklám jön be h mit ajánl meg ilyenek és azt akarom h ne legyen ott
2014. febr. 11. 10:20
5/9 anonim válasza:
Ha nincs Live-od hogyan jönnek be a reklámok???
6/9 A kérdező kommentje:
nem tudom :S van 1 hónapos ingyenes live előfizetésem de még nem aktiváltam.
2014. febr. 12. 10:41
7/9 anonim válasza:
Amúgy semmi sem települ a HDD-re csak ha letöltöd, ha az internetre van kapcsolódva a gép (akár wi-fi vagy kábel) az maga a Live amit látsz, nem az Xbox HDD-je.
8/9 A kérdező kommentje:
és onnan hogy tudok kilépni h ne lássam ?
2014. febr. 13. 11:31
9/9 anonim válasza:
Ha játszol a konzolon akkor úgy sem látod, nem igaz?
Vagy kihúzod a LAN kábelt a gépből vagy pedig leállítod a "wifi" csatlakozást.
De ezeket nem ajánlom, mert a legtöbb játék "bug"-osan jön ki, és ha nincs Live-od nem tudja az "xbox client" megkeresni, és letölteni a játékhoz való "patch"-eket amik nélkül némelyik játék játszhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!