Peribond kérdése:

Valamilyen Ipad vagy ony xperia tablet z?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb szerintetek?

2014. febr. 8. 10:06
 1/5 anonim ***** válasza:
A valamilyen ipadban benne van az ipad 1 is, akkor a sony. De ha ipad air vagy mini 2 akkor ipad.
2014. febr. 8. 11:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy Androidosat vagy iOS-eset akarsz.

Bár én azt mondom, hogy Androidosok közül csak Nexus, azon kívül meg iPad, de a Tablet Z sem rossz, csak attól függ melyik iPad-del versenyzik. Illetve hogy neked tetszik-e mindkét rendszer.

2014. febr. 8. 12:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Hello!

Már felettem is elhangzott, attól függ, melyik operációs rendszer szimpatikusabb neked. Ha van más iOS, esetleg MAC terméked, akkor mindenképpen az iPad-et ajánlom. Az Xperia Z tablet 130 körül van áfacsalt webshopokból, szóval nem valami olcsó. Ennyiből már majdnem iPad Airt vehetsz, ami véleményem szerint egy minőségibb tablet. Azt, hogy melyik a jobb, azt neked kell eldöntened. Nem csak a teljesítményt kell nézni, hanem azt is, amit a felhasználónak nyújt egy tablet. Én évek óta kizárólag Apple termékeket használok, és maximálisan megvagyok elégedve. Nagyon jól összhangban vannak egymással a különböző dolgok ( iphone, macbook pro, iphone), így nagyon sok időt tudsz spórolni. Gondolok pl az iCloud-ra.

Teljesítményben nem tudom milyen az Xperia, viszont az iPad Airről személyes tapasztalatom alapján mondhatom, hogy brutál erős. :) Ne tévesszenek meg a 4 magos tabletek, az is számít, milyen technológiával készült!! Remélem tudtam segíteni.

2014. febr. 8. 13:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

Javítás: Ennyiből már konkrétan iPad Airt tudsz venni (116E körül van áfacsalt webshopokban). :)

2014. febr. 8. 13:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. szerintem iPad air vagy mini 2 lesz :)
2014. febr. 8. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!