Szeretnék konzolt venni és már utánuk olvastam (ps3 és xbox 360) hogy miben jók miben rosszak de azt nem tudom hogy melyiket könnyebb fel törni és hogyan lehet játszani utana vele nem eredeti játékokkal?
Nem azért de ez nem kalóz oldal.
Legalábbis ha én kérdezek akár legálisat is de nem egyértelmű azt törlik.
Amúgy mi se vagyunk gazdagok de megtudjuk venni a PS3 játékot.Különös....
Amúgy a konzol se olyan olcsó, ps+ is van, a Microsoft is átvette az ingyenjátekot a Gold tagsággal nem kell magyaráznni ha konzolt vettél játékot is tudsz.
Amúgy mivel kérdésre illik válaszolni, Ps3 a mostani OFW alatt lehet Cobra ODE használni. 3.55. Lehet felrakni a CFW-t. Ehez ha Superslimet veszel nem tudod downgradelni.
Jajj, hogy javasoljak is valamit: Vegyél egy xbox360-at. Nem tudom, hogy mennyi a keret, de 60 körül már 250 giga környén lévő winyóval árulnak ilyesmit.
Egy 10-es mire flash-elik, illetve 1000 forintért íratsz ki játékot, de akkor már nagyon szar környéken keresgéltél.
Vegyél Xbox 360 RGH+Dual Boot ennyi
tudsz játékot is megvenni+letölteni
Tengor tévedsz, nekem mind két konzolom eredeti + a játékaim is.
Viszont a kérdező feltett egy kérdést amire illik válaszoni (ahogy előttem írták is) elítélem én is a warez-t de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!