Windows 7-et szeretnék venni a notebook-ra, de milyet?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy Home Premium, Professional vagy Ultimate?
Főként böngészésre és Skype-olásra kéne, de még nem komoly játékokra, képek másolgatására, szerkesztésére és a Microsoft Office progromok használatára.
2014. febr. 7. 21:06
11/12 A kérdező kommentje:
Felesleges Windows 8! Az ismerősöm akinek kellene az teljesen összezavarodna egy XP rendszer használata után, ráadásul az ismerősöm már felnőtt, valamit nem találna nem érdekelne kikapcsolná a gépet (tapasztalat). Én nekem jó lenne a Win8, mert én keresgetném addig amíg megtalálom.. de a felnőttek általában nem ilyenek.
2014. febr. 12. 20:33
12/12 anonim válasza:
A Windows7 XP-s sok éves tapasztalattal könnyen és gyorsan megtanulható. És én sem vagyok 20 éves (hajjaj, de mennyire nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!