Vizualizációt hogy tudnánk megoldani mikrofonon át?
Na, én már konkrétan csináltam ilyet (koncertünkön a keverő master kimenetét küldtük egy pc hangkártyájának line in bemenetére). A Winamp meg is tudja csinálni. Így kell:
Összekábelezed a dolgokat (valahogy leosztod a végfokra küldendő jelet a projektort meghajtó gép számára), a hangjel a hangkártya line in-jébe menjen, ne a mikrofonbemenetbe.
A winampban nyomd meg az ADD gombot, azon belül pedig az ADD URL-t. Kijön egy ablak, írd be neki, hogy linein://
Indítsd el a vizualizációt (milkdrop elég tuti), kattints a playlist-ben kétszer a Line Inputra, aztán ha kap jelet a hangkártya, akkor arra fog mozogni a látvány is.
Esetleg vannak külön line in pluginok a Winamphoz, netről letölthetők, én nem próbáltam őket, de biztos jók, nekem megfelelt a beépített is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!