Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi lehet a baj? ( Digi beltéri...

Mi lehet a baj? ( Digi beltéri. Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

2 db Digi műholdas beltérink van, kb.2 hete el kezdett szórakozni,hogy egyik este van minden csatorna a másik este meg csak egy pár csatorna van.(Az a pár csatorna egy bizonyos frekvencián van.) Van mikor nappal jó,de estére már nem.Elvittük más helyre ott rendesen működik.Kicseréltük a fejet egy másikra ,de azzal sem lett jó. Mi lehet az oka? Kérem,ha valaki tudna tanácsot adni segítsen(csak ne azt,hogy hívjam fel őket).

A segítségeket és a válaszokat előre is köszönöm!

2014. febr. 5. 23:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha erdő mellett, völgyben, stb helyen laktok ahol estére párás a levegő, akkor bezavarhat.

A másik helyen meg jók a terepviszonyok.

2014. febr. 5. 23:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez is műholdas, a helyszín hegy alsó része, itt is előfordul, hogy kockázik. Néha el is tűnik minden csatorna. Szerelő szerint rossz helyen lakunk.
2014. febr. 6. 00:18
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Kb. 7 éve van ugyanazon a helyen,de eddig semmi gond nem volt vele.Csak akkor ment el az adás,ha valóban olyan nagyon szakadt az eső vagy a hó. Az alföldön lakom,itt nem igazán vannak hegyek vagy völgyek. Kb. 2 hete kezdte el ezt a sz@rakodást. Gondoltam arra is,hogy nem lehet,hogy a közelben épült valami ami bezavarhatja?

2014. febr. 6. 10:41
 4/11 A kérdező kommentje:
Ja, és erdő sem igazán van körülöttünk.
2014. febr. 6. 10:41
 5/11 anonim ***** válasza:
Esetleg nem épült a közelben mobiltorony? Vagy valaki valamilyen gépet használ a műhelyében?
2014. febr. 6. 17:28
 6/11 A kérdező kommentje:
Mobiltorony nem épült. Nem tudom,hogy milyen gép használata zavarhatná,de majd körbejárom a szomszédokat. Bár este -éjszaka gondolom nem csinálnak ilyesmit. :)
2014. febr. 6. 22:39
 7/11 anonim ***** válasza:
51%

Panelban lakó rokonok szerint még éjjel kettőkor is van, aki porszívózik.

De azt is meg kellene nézni, valamelyik környékbeli villanyoszlop, trafóház vagy vonalas netek kábelszekrénye nem zárlatos-e? Ha este szikrázik, akkor biztosan, nekem is zavarta a mobilnetet.

2014. febr. 6. 22:59
 8/11 A kérdező kommentje:
Oké,köszi majd utána járok ennek is.
2014. febr. 6. 23:06
 9/11 anonim ***** válasza:
De még egy hibás légkondi is zavarhatja. Vagy egy hibás, házba beszerelt rádiós riasztórendszer.
2014. febr. 7. 16:04
 10/11 A kérdező kommentje:

Utána jártam mindennek,de semmi ilyesmi nincs és nem is használnak gépeket. Nem tudom elképzelni mi lehet a baj.

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2014. febr. 7. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!