Mi lehet a baj? ( Digi beltéri. Bővebben lent. )
2 db Digi műholdas beltérink van, kb.2 hete el kezdett szórakozni,hogy egyik este van minden csatorna a másik este meg csak egy pár csatorna van.(Az a pár csatorna egy bizonyos frekvencián van.) Van mikor nappal jó,de estére már nem.Elvittük más helyre ott rendesen működik.Kicseréltük a fejet egy másikra ,de azzal sem lett jó. Mi lehet az oka? Kérem,ha valaki tudna tanácsot adni segítsen(csak ne azt,hogy hívjam fel őket).
A segítségeket és a válaszokat előre is köszönöm!
Ha erdő mellett, völgyben, stb helyen laktok ahol estére párás a levegő, akkor bezavarhat.
A másik helyen meg jók a terepviszonyok.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kb. 7 éve van ugyanazon a helyen,de eddig semmi gond nem volt vele.Csak akkor ment el az adás,ha valóban olyan nagyon szakadt az eső vagy a hó. Az alföldön lakom,itt nem igazán vannak hegyek vagy völgyek. Kb. 2 hete kezdte el ezt a sz@rakodást. Gondoltam arra is,hogy nem lehet,hogy a közelben épült valami ami bezavarhatja?
Panelban lakó rokonok szerint még éjjel kettőkor is van, aki porszívózik.
De azt is meg kellene nézni, valamelyik környékbeli villanyoszlop, trafóház vagy vonalas netek kábelszekrénye nem zárlatos-e? Ha este szikrázik, akkor biztosan, nekem is zavarta a mobilnetet.
Utána jártam mindennek,de semmi ilyesmi nincs és nem is használnak gépeket. Nem tudom elképzelni mi lehet a baj.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!