Samsung Galaxy Tab és TV probléma?

Figyelt kérdés
Van egy samsung galaxy ace telefonom. Ha az USB kábellel összekötöm a telót és a TV-t, akkor mutatja az SD kártyán lévő dolgokat, így a telefonról le tudom játszani nagyban a videókat, stb. Na a problémám az, hogy azt hittem, hogy ez a samsung galaxy tab 3-al is működik majd, hogy az USB kábelével összekötöm a tabot és TV-t akkor majd lejátszhatom a dolgokat. De nem hoz be semmit...Hogyan lehetne megoldani, hogy ezek a tabon lévő tartalmak a TV-n megjelenjenek??

2014. febr. 3. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát...ilyet még nem csináltam, de nem lehet,hogy bedugás után be kell állítani, hogy USB drive-ként üzemeljen a TAB?

Na...igazából passz. A lényeg, hogy elvileg erre való az All Share, ha van Wifi-t, és nem kell USB-vel szórakozni.

2014. febr. 3. 15:22
 2/4 A kérdező kommentje:
van wifim igen, de a TV-be nincs beépítve (vagy, hogy írjam..) [link] ilyen a TV-m.
2014. febr. 3. 15:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Jaja vágom..

nekem anno adtak hozzá ajándék Wifi stick-et a tv-hez, azért gondoltam, hátha neked is.

2014. febr. 3. 15:34
 4/4 A kérdező kommentje:
erről hallottam igen... Sajnos nem adtak, azért köszönöm a választ! Lehet inkább beszerzek egy olyat, aztán biztosan könnyebb, vagy már fogalmam sincs :D
2014. febr. 3. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!