HunIfju kérdése:
Mit jelent a hangerő szabályozónál az stb kábel?
Figyelt kérdés
tönkre ment a philips 2.1es hangrendszerem hangerő szabályozója. van L/R/GRD,de sajnos van egy olyan kábel amire stb van írva,az mire kell?2014. febr. 3. 09:50
2/12 anonim válasza:
Persze, csak akkor, ha egyedül csinálod, de mindig jó, ha van kivel. Sose ítélkezz javítva azt a nőket vagy mely lefele gördülő mágnes szekrény két három nap egyben.
3/12 A kérdező kommentje:
nos akkor megfogalmazom újra :) a hangerő szabályozó tönkrement a 2.1 esen. a szabályozóból jött ki a jack dugó,amibe ugye 3 kábel van( R/L/GRD).De viszont ami a szabályozóból megy kábel a mély ládába (abba van az erősítő) ,abba már 4 kábel van R/L/GRD/STB .nos azt szeretném megtudni,hogy az az STB nevezetű kábel mire van?
2014. febr. 3. 10:46
4/12 anonim válasza:
Stb kábel? Ostor kábel? Hangerő szabályzó? Potméter? Létezik egy olyan kábel, amire rá van írva az oldalára, ez az amire kell.
Vidd el szerelőhöz, oszt kész!
5/12 A kérdező kommentje:
nem tudom mi ez a sok kérdőjel,de ha kevesebb közöd van hozzá,mint nekem, akkor nem kell ám fölöslegesen kommentelgettni!
2014. febr. 3. 10:57
6/12 anonim válasza:
Írj egy pontos típust, talán többre megyünk vele.
De így látatlanban szerintem az STB vezeték értelemszerűen a STandBy rövidítése, vagyis ezzel lehet bekapcsolni az erősítőt.
7/12 A kérdező kommentje:
[link] erről a termékről van szó. sajnos nem lehetett ki-be kapcsolni a hangerőszabályozón,hanem csak a mélyláda hátulján volt egy kapcsoló.
2014. febr. 3. 11:40
8/12 anonim válasza:
Akkor pedig a hangerőszabályzóban lévő LED tápvezetéke lehet esetleg, sok lehetőség nincs.
De ahogy nézem, itt van egy kapcsoló. Szedd szét a hangerőszabályzót, Ha kívülről nem is látszik, lehet belül megvan a helye átkötve.
9/12 A kérdező kommentje:
igen a képen van kapcsoló,de nekem nincs.lehet öregebb model az enyém,de ez a típus szám van ráírva.
2014. febr. 3. 12:18
10/12 anonim válasza:
Gondolom akkor a szabályzóban is ott van a kapcsoló, csak egyszerűn nincs beültetve, hanem át van kötve a helye. Nézd meg, és akkor kiderül. Ha ott a helye, akkor akár be is kötheted, csak egy kapcsoló kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!