Mennyiért lehetne egy olyan gépet venni, amin a WoT legalább 20-30 fps-el fut?
Ha alkatrészenként raknád össze akkor is belekerül ennyibe. Lehet egyszerűbb lenne leírnod mennyid van és majd jönnek a hozzáértőbb emberek akik megmondják, hogy abból a pénzből mi a legjobb pc amit ki tudsz hozni 8mondjuk az már a számítástechnika-Yhardver kategóriája).
Én speciel használtan vettem a gépemet még év elején 28-ért, nem a játék volt a fő szempontom, de haverom rávett, hogy kipróbálja ezt a játékot és teljesen jól fut. Közepes grafika, 1024x768-as felbontás meg a cleverland féle modpack (ezt ajánlotta hozzá haverom) és átlagban van 40fps-em (ritkán leesik 28-ra, de az alá sose). HD4770, c2d e7400 és 2GB ram, nem egy nagy gép, de nekem megteszi.
Kedves kerdezo! nem szeretnelek elszomoritani de 28k geprol meg nem is halottam foleg ami elvinne a wotot.
de pont most keszulok en is venni laptopot, es van egy szakertom, aki segit h melyik laptop a legjobb abban az arkategoriaban wotra,szerintem neked is tud segiteni,elkuldom neki ezt a kerdest.
elozo gepem egy asztali gep volt,procira nem emlekszem de a video card egy geforce 7600 gt volt. elvitte a wotot 8.9 verziot minimumon 2ö fps kb 1 - masfel honapig aztan beszart es mar semmit nem mutat a kepernyo,tok sotet,tonkrement - ezt azert mondom, hogy ovatosan a nagyon olcso kategoriaval
de nincs penzed? vagy szuleid nem annyira tudnak egy jo laptopot venni neked? ha budapesten laksz,menj ki a bolhapiacra(petofi csarnok) es add el regi jatekaidat,vagy barmit amit nem kell :D csinaltam oszt tarsakkal meg apummal, legnagyobb bevetelem tobb mint 20k volt!!! Sok szerencset :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!