A DVD-lejátszóm folyton kiírja hogy "bad disk"! Mi ez? És mit csináljak ellene?
Figyelt kérdés
Ilyenkor nem játsza le a DVD-t, hanem csak ezt írja: Bad Disk!2009. dec. 6. 13:03
1/7 anonim válasza:
Rossz lemez. Nem kompatibilis. Milyen DVD-t akarsz bele tenni? Rendeset vagy divx-es lemezt esetleg? Valószínű nem jól írod ki a filmet vagy ha divx-es akkor valszeg nem játsza.
2/7 A kérdező kommentje:
Bármilyen filmet rakok bele, egyiket se játsza le!! De NEM másoltat se!!
2009. dec. 6. 16:25
3/7 anonim válasza:
Akkor vidd vissza, mert szar. Vagy eddig jó volt? Régi. új? Mert ha régi akkor lehet az olvasó fej romlott el, vagy csak koszos. Próbáld meg kifújni, kitörölgetni belőle a port.
4/7 A kérdező kommentje:
Régi, de jó volt!
2009. dec. 7. 17:40
5/7 anonim válasza:
Keress a családban valakit aki leveszi a burkolatot miután kihúzta a konnektorból és kivette a rögzítőcsavarokat. Alatta találsz egy ilyesmit mint ezen a képen : [link]
A kis üveg lencsét kell megtisztítani. Vigyázz, vékony kis rugókra van függesztve. Fültisztító pálcikát ablaktisztítóval átitatsz, majd körkörösen áttörlöd a lencsét. Utána egy szárazzal is töröld le, ne maradjon nedves. Ez az egyetlen dolog amit otthon meg tudsz tenni, illetve ez a leggyakoribb hiba ha nem olvassa a lemezt.
Sok szerencsét.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem merem szétszedni:S :D
2009. dec. 9. 13:40
7/7 nyam-nyam válasza:
Szia. Én sem vagyok egy műszaki zseni de csináltam már ilyet.Hidd el nem nagy dolog.Próbáld meg nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!