Melyiket vegyem pc vagy ps3?
Ha videókat akarsz rögzíteni akkor a PC a jobb választás. Ott csak egy program és már mehet is a dolog. A PS3 esetében ez azért kicsit bonyolultabb.
Ha csak játszani akarsz akkor ajánlom a PS3-at. Nekem is az van. Valóban jó. Jobb mint a PC (10 évig voltam PC-s szal van hasonlítási alapom). A grafika terén: Tudsz venni jobb PC-t mint amit a PS3 tud. A jelenlenlegi legjobb grafikát a PS3/XboxOne nyújtja konzolon. Ez kb megfelel a PC csúcskategóriának.
Ha az árát nézed akkor szerintem a PS3 a nyerő. 60-70e maga a gép. Esetenként ennyiért még játékot is adnak mellé. Ha előfizetsz PS+ -ra akkor pedig minden hónapban kapsz 2-3 játékot ingyenesen. Szóval mindig lesz mivel játszani. Ha megveszel egy játékot eredetiben akkor azt használtan simán el tudod adni, szóval pár ezer forintért játszhatsz akár új játékokkal is. És ez mind legális. Semmi warez.
"A jelenlenlegi legjobb grafikát a PS3/XboxOne nyújtja konzolon"
Mármint PS4-et akartál írni, ugye?
Az meg hülyeség, hogy a PC csúcskategóriának felel meg, esetleg felsőkategóriának, de ez a két kategória között hatalmas különbség van.
Mondom ezt kőkemény konzolosként.
Egyébként csak játékra PS3, ha a grafika is fontos meg videórögzítés akkor PC, csak az minimum 2x annyiba fog kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!