Laptop vagy asztali gép?

Figyelt kérdés
Melyik a megbízhatóbb? Játszani is szeretnék rajta(Sims2 :) + internetezni,zenét hallgatni,filmet nézni.. mekkora tárhelyű kéne hozzá? 250gb os elég? segítsetek nem értek hozzá :(
2009. dec. 5. 16:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod hurcolni akkor asztali gép mindenképpen.

Olcsóbb a bővítés ha szükséges lesz, olcsóbb a javítás ha valami elpusztul benne. Az asztali gép nem melegszik annyira mint a laptop, mert nem olyan zsúfolt a belseje, nagyobbak a ventik.

Hátránya, hogy kicsit nagyobb a fogyasztása az asztali gépnek mint egy hasonló erősségű laptopnak.

2009. dec. 5. 16:14
 2/13 A kérdező kommentje:
250bg os elég a játékhoz? mert a mostani gépem 29gbos és marha lassú rajta a játék.Tudtok ajánlani jó gépet? milyen fajtát vegyek?
2009. dec. 5. 16:32
 3/13 A kérdező kommentje:
*39gbos
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha szeretnéd magaddal vinni akkor laptop meg azt tudod használni a jövőben is szerintem az a jövő a gép helyett sokkal kisebb hordozható szoal szerintem laptop! És kb annyiba kerül mint egy jobbácska gép!
 5/13 anonim ***** válasza:
Dual Core Proci 2,6Ghz,2 giga DDR II ram,750 gigabyteos wincherster(kicsik az árrések)meg egy Ati radeon HD 4670 1 Gigás videókártya
2009. dec. 5. 16:37
 6/13 papagenou ***** válasza:
na most kezdjuk ott ugye hogy a tárhelynek (29GB, 250et szeretnél) alapvetően nincs köze ahhoz hogy milyen gyors a gép, hogy mégis van, az inkább azért hogy milyen gyors maga a winchester, milyen gyorsan tud dolgozni. a sims2 simán fog menni, ebben biztos vagyok. a sims2 szerintem netbookon (mini notebook) is megy, persze ott azért más, nem a leggyengébbet kell választani. a hordozható gépek kevesebbet fogyasztanak, gyártófüggő a megbízhatóság, persze nem árt venni hozzá tartalék aksit. de keveebbet fogyaszt, kevesebb helyet igényel, s az újak már nem is olyan érzékenyek mint a régiek, szoval szerintem ha teheted s ténleg nincs nagyobb játékigényed mint a sims, akkor laptop/notebook
2009. dec. 5. 16:55
 7/13 A kérdező kommentje:
akkor milyen a jó gyors winchester?
2009. dec. 5. 17:04
 8/13 A kérdező kommentje:
mmint amitől jó gyors lesz a gép
2009. dec. 5. 17:06
 9/13 anonim ***** válasza:
27%
Winchestertől nem lessz gyorsabb a gép ...... -.-
2009. dec. 5. 17:30
 10/13 A kérdező kommentje:
akkor mitől? hasznos választ adj ne okoskodj
2009. dec. 5. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!