Milyen fejhallgatót ajánlanátok edzéshez?
Akár vezetékes akár vezeték nélkülit. Mindenféle javaslatot elfogadok konkrét termékek ajánlásával.
Súlyzós edzéshez és kardiós edzéshez is jó legyen. (Gondolok itt pl. futásra) Sima fülhallgató állandóan kiesik a fülemből ezért akarok inkább fejhallgatót csak nem tudom milyet vegyek. Rengeteg a pro és contra.
Szia!
Az a lényeg, hogy kényelmes legyen és ráakaszkodjon a füledre a leesés végett! Itt van néhány példány, ha nem is ezeket, de ehhez hasonlókat javaslok! Én fejhallgatót vennék inkább mint fülest, mert engem edzés közben irritál, hogy be van dugva.. de kinek mi. :)
köszi a választ!
én ilyesmire gondoltam:
csak nem tudom, hogy mennyire gáz a pántnak, hogy ugye futás közben izzad a fejem is. meg az hogy a bluetoothos jelátvitel jó e. mert hallottam olyat is amelyiknél sokszor szakadozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!