Hogy telepítsem fel Androidra a játékot? (OBB fájl)
Asus MemoPad Me172V tabletem van.
Tegnap letöltöttem a Modern Combat 4-et, és bemásoltam a "com.gameloft..." mappát az sdcard/Android/OBB mappába.
A "com.gameloft..." mappában a 1,78 GB-os OBB fájl mellé bemásoltam a 19 MB-os apk telepítőt.
Feltelepítettem a tabletre, alk.infónál 1,78 GB-ot ír, tehát az OBB-ből telepítette, mégsem indul el.
Elindítom, bejön a Gameloft kezdőkép, majd a Modern Combat háttér, ahol már kéri az internetkapcsolatot,hogy le tudja tölteni a játék hiányzó részeit, pedig fel van telepítve a játék az OBB-vel.
Egyébként más játéknál is volt már így, de pl. a Wonder Zoo, és az Asphalt 8 ment rajta, pedig az is OBB-s volt, és azokat úgy csináltam, ahogy fentebb írtam.
Ez mitől lehet?
És mit csináljak, hogy mégis fel tudjam telepíteni?
Szerintem keresd meg valahonnan máshonnan, ahol fel is van törve.
Azért csinálja, mert érzékeli hogy nem volt még neten a játék, és az XAPK aktiválást mindenképpen meg akarja csinálni, akár van adat, akár nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!