Sony Xperia Tablet Z vs. Apple Ipad Air (4). Melyiknek mekkora a érintőképernyője (tudom hogy 10,1c és 9,7c, de a ipad kockának tűnik és így térfogat/átlagba melyik a nagyobb)? A sony 84k a apple 112k ft. Tudása, adatai szerint melyik a jobb?
H fontos z ár, akkor mindenképp Sony.
Teljesen korrekt tablet az is, és semmilyen téren nem kell szégyenkeznie az iPad-el szemben.
Pár téren még ha jobb is az iPad, azt a +30k-t nem éri meg.
És a Sony-n is tudsz mindent csinálni, filmet nézni, játszani, böngészni, mindent, amit iPad-en is tudnál, és még többet is, hisz Androidos.
Samsung-ot meg inkább felejtsd el, Androidosból a Nexus a legjobb (mind telefon, mind tablet terén), utána leginkább a Sony Tablet Xperia Z-t ajánlanám.
Itthon nagyon drága, külföldön ingyen osztogatják (természetesen nem, csak kb így tudom szemléltetni mennyivel olcsóbb ott).
Szóval ez miatt nem ajánlom, talán olcsóbb lenne kimenni Angliába és venni egyet, mint itthon megvenni. Plusz ami miatt még nem ajánlom, hogy nagyon hamar jön a felújított változata, ami változatlan áron sokkal jobb lenne.
Tablet S-t meg felejtsd el, nem tudom mennyivel olcsóbb, de akármennyivel is olcsóbb, nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!