Hogyan kell használni a tévébe épített DVB-T ( MinDig TV ) tunert?
Eddig T-Home IPTV előfizetésünk volt de végre lejárt a hűség és felmondtuk. Nagyon sz@r volt.
Ma előfizettünk MinDig TV Extra Családi csomagra. Kaptunk is egy ilyen kártyát: [link]
Boxot nem vettünk mivel az be van építve a tévénkbe. Viszont egy szoba antennát vettünk amit rá is kötöttünk a tévére. Az M1, M2, Duna, Duna World, TV2, RTL Klub, RTL2, Euronews csatornák szépen be is jönnek de a kártyát nem tudjuk berakni a tévébe. Már maga a foglalat is túl nagy és ha nem tartom a kártyát akkor beesik a tévébe. Ilyenkor mi van? Mégis venni kell boxot? Vagy valami külön kártya olvasó kell a tévébe?
Kell egy ilyen: [link]
ebba rakod a kártyát és ezt rakod a foglaltba.
Szia!
Ha mindigtv-től kaptad a kártyát (ugye nem a jófogásról?) akkor kérhetsz modult is hozzá.
LINK: [link]
Értem!
Köszönöm a válaszokat!
Nem, nem a jófogásról vettük hanem az Euronics-ba. :D Az eladó rá is kérdezett valami kártya modulra hogy az biztosan nem kell de én rávágtam hogy nem mivel meg voltam győződve hogy ez is be van építve a tévébe de akkor még sincs. Holnap mehetünk vissza.
Megvettem a CA modult, be is raktam a tévébe és most már működik az összes TV csatorna. :)
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!