Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Rá lehet ezzel a kábellel...

Rá lehet ezzel a kábellel csatlakoztatni az xbox 360-t a monitorra?

Figyelt kérdés
Hdmi-ről szeretnél rácsatlakoztatni ilyen kábellel( [link] az xbox-omat a monitoromra,működne-e,használta-e már valaki,mik a tapasztalato?Mert nincs hdmi-s tv-m se monitorom és a tv az rca kábellel megoldva szar a kép láttam milyen hdmi-vel.

2014. jan. 27. 12:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Én nem bíznék ilyen gagyi kábelekben, sehol nincs egy átalakító benne, nem is értem... Analóg jelből digitálisat csupán egy kábellel? Lehet én nem értek hozzá, de én meg nem venném. Ha van pénzed, kipróbálhatod.

Az biztos, hogy ha működik is, HDMI minőséged ezzel se lesz a monitorodon. :) VGA nem képes csodára (sőt...), ahhoz DVI vagy HDMI kell.

2014. jan. 27. 12:42
 2/6 A kérdező kommentje:
értem,köszi a választ
2014. jan. 27. 12:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Monitorra való csatlakoztatás közben nem árt azt is figyelembe venni, hogy valami kell hangot is közvetítsen, azaz vagy a monitor (HDMI-s) kell rendelkezzen hangszórókkal (általában ratyi nagyon), vagy olyan hangszóród/hangfalad legyen, ami vonalbemenetű (Line-in), akkor megoldható RCA kábellel + HDMI-vel.
2014. jan. 27. 13:08
 4/6 anonim ***** válasza:
egy ilyen egyszerű kábel nem fog neked semmilyen jelátalakítást végezni, kidobott pénz, erről az oldalról pedig nem ajánlott rendelni
2014. jan. 27. 13:08
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat akkor hagyom a fenébe,majd egyszer lesz hdmi-s tv-m akkor majd arra kötöm és kész
2014. jan. 27. 14:24
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ezzel a kábellel működik (persze hanem új E-s box).

2014. jan. 27. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!