Csari Marci kérdése:
Ha bekapcsolom a tabletet csak a logo-t irja és kész?
Figyelt kérdés
Szi@sztok! szóval lenne egy tabletem amit kirootoltam.. rátettem a chainfire 3d nevű programot(grafikus gyorsito féleség) és a pluginokat hozzá.. na az lenne a para,hogy amikor rátettem ugye ujra kell indítani hogy működjön.. ujra indítottam és csak a logo t adja be a tabomnak.. semmi többet.. resettel probalkoztam nem jött be.. lemeritettem fullra..nem jött be. kérlek segítsetek,hogy mi lehet a probléma,mit csináljak,hogy ujra tudjam használni? előre is kö$zi a válaszokat!!2014. jan. 26. 22:19
1/13 anonim válasza:
Milyen típus
Bekapcs gomb+hangerő fel kombinációval próbáltad már a recovery menü-t elérni és onnan egy factory reset?
2/13 A kérdező kommentje:
Szia! myaudio..... nagyon sok rosszat írnak,de nekem még nem volt gondom vele SEMMI! igen.. és csak a logo.. nem tudom mit csináljak.. arra is gondoltam ,hogy beviszem mert van még rá gari.. de jobb lenne,ha még ma tudnám használni esetleg
2014. jan. 26. 22:34
3/13 anonim válasza:
Hogyha valóban rootoltad, akkor inkább ne vidd szervízbe, mert rögtön ugrik a garancia.
4/13 A kérdező kommentje:
Mért ugrana?????? a garancia a hardverre nem az op rendszerre vonatkozik :) kicsit konyitok a droidhoz azért.
2014. jan. 26. 22:40
5/13 A kérdező kommentje:
Ja és az android egy nyílt forráskodú rendszer!
2014. jan. 26. 22:43
6/13 anonim válasza:
A root módosítja a system partíciót, ezért elveszik a garancia, ha azt a szervízben észreveszik.
Ha szerencséd van akkor egyből feltolnak rá egy frissítést recovery-ból és akkor eltűnik róla a root.
Ha konyítanál hozzá, akkor már megcsináltad volna.
Csak le kellene szedned egy firmware-t hozzá a myaudio oldaláról.
Ha adsz egy pontos típust akkor belinkelem neked.
7/13 A kérdező kommentje:
Myaudio704T . nem tudom meg csinálni,hisz azt se tudom mi a baja! köszi a ha linkelsz..
2014. jan. 26. 22:49
9/13 anonim válasza:
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogyha frissíted a firmware-t, akkor minden törlődni fog a tablet memóriájából.
10/13 A kérdező kommentje:
Na ehhez tényleg nem konyítok semmit sem!!
Elmagyaráznád kérlek,hogy mit csináljak?
2014. jan. 26. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!