Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek ez jó üzlet lenne...

Szerintetek ez jó üzlet lenne nekem, cserélném ps3 slimre, a 4 gb kevés ha csak játékra használnám?

Figyelt kérdés
[link]

2014. jan. 26. 12:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem kevés, de egyszerre nem tudsz több játékkal játszani (PS3-nál majdnemhogy az összes játék esetében kötelező telepítést végez a lemez behelyezése után), max. 1-2 egyszerre JÓ ESETBEN 2.

Inkább cseréld el egy már eleve HDD-vel ellátottra (bőven elég még a 120 GB-s is, sose fogod kihasználni).

Egyébként kva drágán adod a konzolodat, csak megjegyzem. :)

2014. jan. 26. 12:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Oh, látom kinect és 2 joy jár hozzá, de attól még egy 20-assal levághatod az árát. És képpel is lásd el lehetőleg, így sose fognak érdeklődni.
2014. jan. 26. 12:59
 3/4 A kérdező kommentje:
:DD,nem ezt én néztem és nekem van ps3 slimem .
2014. jan. 26. 13:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Rosszul értelmeztem a kérdésed, hülyén fogalmazol. :)

Hát attól még kva drágán adja a gyerek. :) Mert neki PS3 kell? Abban az esetben próbáld meg (max. veszel bele HDD-t), de a 4 GB kevés lesz, az tuti.

2014. jan. 27. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!