Tablet promblema?

Figyelt kérdés

Az a promblemam, hogy meg tavaly valamikor kaptam egy tablet-ot, s meghalt benne a toltes. Se geprol, se konektorrol nem toltott, de meg garancia alatt volt, ugyhogy vissza vittem annyit mondtak h kb 50 000 ert kicserelik,ugyhogy hanyagoltam. De mult heten bevittem egy computeres uzletbe, a toltest se perc alatt megcsinaltak, nincs is vele semmi gond, csak h a be/ki kapcsolo gomb meghalt. Raktak ra uj szoftwert, de igy se mukodik. Annyit mondtak h a gombbal nincs semmi gond, de a tablet nem veszi a jelet, s hogy nem tudnak vele mit csinalni. A gondom ezzel az, h a kikapcsolo gomb enyhe megnyomasaval vilagosodott ki a kepernyo, s igy csak ugy tudom ezt megoldani, hogy ha bedugom tolteni. A konkret kerdesem az lenne, hogy valahol nem tudom azt beallitani, hogy pl. a hangeroszabal

yozo gombokkal is kivilagosodjon? Nem tudom mennyire ertheto a kerdesem, ha nem akk irjatok nyugodtan, s megprobalok helyesbiteni.

2014. jan. 23. 17:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!