Mennyibe kerül egy PS2?
Figyelt kérdés
és hány nyomóka v mi van hozzá?2009. dec. 3. 19:30
1/13 anonim válasza:
30000-ért már chippelve tudsz egyet venni, amihez 1 nyomóka (joystick) van, és ha egy újat veszel az +6000, de van utángyártott +2000-ért.
2/13 A kérdező kommentje:
köszi!az a 30000 ft nem sok egy picit?
2009. dec. 3. 20:10
3/13 anonim válasza:
Hát ha belegondolunk, hogy a 2x-eséből már tudunk venni egy xbox-ot, vagy 2x-ese+10e ft és már egy ps3, akkor jobban megéri 1-2 hónapot még gyűjteni.
6/13 A kérdező kommentje:
70.000Ft. EGY PS3?!NEMÉRTEM, HOGY MIÉRT ILYEN SOK...BÁR NEKÜNK BŐVEN TELLIK RÁ, DE MÉG NEM KÉRTEM ILYENEKET,CSAK MOST KARÁCSONYRA!
2009. dec. 4. 19:47
7/13 anonim válasza:
Ha annyira telik rá akkor mért érdekel h mennyibe kerül vedd meg ls kész.
8/13 anonim válasza:
PS3 70-ért sok?
Bőven 100 fölött volt, amikor még újonann bejött, én meg azt hittem, hogy még mostanában is 90 körül van, aztán meg láttam, hogy a slim, 120 Gb-s 70.
Szerintem ezért már olcsónak számít, bár lesz még olcsóbb is, de az nem mostanában, aztán meg már kimegy a divatból.
De én addig nem vennék ps3-at, amíg nem lehet feltörni, mert még a játékok utólag rohadt drágák.
9/13 A kérdező kommentje:
1.szabad érdeklődni?
2.letöltöm a netről a játékokat
2009. dec. 7. 16:58
10/13 anonim válasza:
ha már ps2 ne legyen chippeltetve ... elveszi az élvezetet ... ha meg ps2 játékokkal akarsz játszani letöltöd netről az egyik emulatort rá szánsz 10 percet hogy beállísd oszt ingyen van ... újonnan 20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!