Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit vegyek, hogy jobb legyen...

Mit vegyek, hogy jobb legyen a hangzása, hangja?

Figyelt kérdés

Vettem nemrég egy Genius SW-HF 5000 5.1-es hangfalszettet.Most pillanatnyilag úgy szól, hogy egy jack-rca átalakítóval és rca kábellel rá van kötve a notebook, mint sztereó bemenet.Ezt a hangot kirakja mind a 6 hangszóróra, persze nem surroundban de nem is ez kell nekem, arra ott a DVD lejátszó.Azt szeretném elérni, hogy tisztábban, jobban szóljon a hangrendszer.Mit kell ehhez vennem? Erősítőt, lejátszót, DAC-ot, külső hangkártyát vagy mit?

Bocsi, nagyon hülye vagyok ehhez a témához.

2014. jan. 21. 17:49
 1/5 Gábor t ***** válasza:

Szia. Rossz hírem van. A kb. 23000 ft-s 5.1 valószínüleg nem fog igazán jól szólni, akár hogy is kötöd.

Azt kellene tenned, hogy ezt eladod , és hozzá raksz még 100-150ezret, és keresel , használtat, vagy ujjat...

2014. jan. 22. 19:21
 2/5 Gábor t ***** válasza:
Lehet hogy 100 alatt is találsz.
2014. jan. 22. 19:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Igazából mint előző célzott rá, egy ilyen 25 eft körül vásárolt egybe hangcucc ennyit tud. Talán egy USB-s hangkártyával ami használtan 10 eft-nál kezdődik, valamit javulna a hangzás a laptop gyári hangkarihoz képest. Valamint a kábel minőségén is lehetne javítani.

De ezen a szetten nem éreznél számottevő minőségbeli differenciát, még ha kábelt meg hangkarit IS cserélnél, akkor sem. Nem éri meg vele killódni, a szett+hangkártya árából veszel használtan egy sztereó rendszert, vagy jobb minőségű PC-s hangfalszettet, pl. Logitech Z2300 vagy régi Creative Gigawroks szettek. Sőt, 40 eft körül ki lehet fogni Logitech Z5500-at, vagy Creative Gigaworks S750-et. Ezek sem valami csúcs kategóriák, de az egybe hangszóró rendszerek közül messze ez a kettő a legjobb. Nyers erőbe a Logitech, hangzásban a Creative.

2014. jan. 22. 22:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nekem nem nagyon van többre pénzem, így még egy ideig marad ez:/
2014. jan. 23. 17:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Ennyit tud, ezt kapod 25 eft-ért. Be kell érned vele. Vagy ráköltesz 3-4x annyi pénzt, és lesz egy fokkal jobb hangod.
2014. jan. 23. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!