2 éves LG led TV-m szélén szürke csík lett. Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
106 cm-es 3D-s tv, több mint 200eft-s áron vásárolva.
Először teljesen eltűnt a kép bal fele, villódzott, majd kikapcs-bekapcs után függőlegesen a bal 1/4-e szürke, világosabb a többi résznél. A felső részen is van pár világosabb csík, de ez vízszintesen. Emellett néha pár másodpercre bezöldül a kép.
Mindez persze pont a garanciaidő végére időzítve.
2014. jan. 18. 23:04
1/2 anonim válasza:
:D
Lejárt a részlet amire vetted, dobd ki, vegyél újat!
Jobb ha hozzászoksz ehhez az elköv 10 - 20 évben mert mindennel így lesz.
Vmi szoftveres megoldás születik majd erre is vagy nem.
2/2 anonim válasza:
Vidd el szervizbe. Az elmúlt 10-15 évben már nem igazán a minőség, hanem inkább a darabszám az ami számít. A mostani TV-és , mobilok STB... szépek igaz és sokat tudnak de a minőségileg pocsékok. Az én telefonomon (samsung) a garanciaidő lejárta után két héttel érintő képernyőt kellet cserélni utána KB: 3 hónappal nem talált hálózatot -ment újra a szervizbe. Van egy gyerekkori ismerősöm aki televizió műszerész, nekem azt mondta, hogy csak divatból ne cseréljem le a régi tévénket "lapos fosra" hanem ameddig lehet inkább a régit javítassam meg ha elromlik. Az újabbak javítása elégé drága és a minőségük rosszabb mint az újakért. Van egy nokia 3210-es telefonom, (1999-ben gyártották) aksi cserén kívül semmi gond nem volt vele. Már nem hordom magammal, itthon szoktam még használni. Amióta a nokiám megvan már vagy 5 telefonom volt amik 2-3 évnél tovább nem működtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!