A modern combat 4 megy gamepaddal (controller)?
Figyelt kérdés
tableten játszok vele de szokatlan és rossz így játszani érintőképernyősen pls Help és bármilyen gapepaddal menne nekem logotech van2014. jan. 18. 18:38
1/2 anonim válasza:
Root nélkül nem nagyon fog menni. Viszont tapasztalatom szerint nem lehet normálisan irányítani kontrollerrel. Se az Xperia Play-emen, se rootolt Nexus 7+ Xbox 360 kontrollerrel nem lehet úgy manőverezni, mint érintőképernyőn. Azt tudom tanácsolni, hogy tedd fel az érzékenységet maxra, és campaign közben stoppold le a játékot és helyezd, méretezd át a gombokat, ahogy neked a legjobban kézre áll. Ezek után csak gyakorlás kérdése, én kettő óra alatt megvertem egyik ismerősömet, hogy ipad 4-en játszottam érintőképernyővel, ő meg a Nexuson kontrollerrel. Multiplayeren iskolaidőben másfél nap alatt elértem a max szintet, a kill/death arányom 1.72. Hidd el, érintőképernyőn sokkal jobb játszani ezt a játékot csak meg kell szokni.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszod énis kijátszottam
2014. jan. 22. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!