Herber András kérdése:
Üdv! A ps3 egyik napról a másikra nem ad képet? Próbáltam "resetelni" (hosszan nyomva bekapcsoláskor), nem segít, másik kábelt, az sem, másik hdmi-t a tv-n, szintén nem. Lenne valakinek ötlete?
Figyelt kérdés
Másik tv-n is próbáltam, ott jó! Vissza az előző tv-re, tv visszaállítása nem segít, bluray lejátszónak van képe mindkét hdmi-n.2014. jan. 18. 12:11
1/2 anonim válasza:
Ha a másik Tv-n működik akkor mi itt a kérdés igazából? :D Ha a másik Tv-n működik ugyan azzal a kábellel a Ps3 akkor a géppel nincs gond! Esetleg a meglévő tvhez próbáld kötni kompozit kábellel!
2/2 A kérdező kommentje:
A másik tv régebbi, hd ready 80 centis. Amin eddig használtam, de amin eddig használtam az egy full hd ledes 100 centis, ez van a nappaliban, a régi a gyerekszobában. Inkább a jobb tv-szeretném használni, érthető okokból. A kompozit kábel ugyan azt a képminőséget produkálja? De a probléma továbbra is fennállna. Mi lehet a baj? Minden összetevő hibátlanul működik, kivéve a kívánt összeállításban! Pedig sokáig jó volt. Érthetetlen! Azért köszönöm a választ!
2014. jan. 18. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!