Van egy routerem és hát. Még régebben megváltoztattam az IP címet és feledés homályába veszett! Azt hogy tudom megnézni mi az ip címem?
Figyelt kérdés
és a jelszót azt meg nem én változtattam meg hanem egy informatikus őt nem tudom már merre jár és ő tudta a jelszavamat!2014. jan. 18. 09:43
1/8 A kérdező kommentje:
win. 7 és win. xp is van a gépen!
2014. jan. 18. 09:52
2/8 anonim válasza:
Start > Futtatásba írd be, hogy cmd, majd a megjelenő parancssorba azt, hogy ipconfig. Itt keress olyat, hogy "Alapértelmezett átjáró"! Az lesz a router IP-címe.
3/8 anonim válasza:
ha jelszó kell akkor gondolom Wifi! a jelszót maximum a a router config felületén tudod, de egyszerűbb resetelni a routert és újra beállítani neki egy jelszót!
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek! de az IP címem már megoldottam csak amivel belépek a routerba azt hogy tudom "feltörni"?
2014. jan. 18. 16:11
5/8 anonim válasza:
a legtöbb router-t lehet resetelni gyári beállításra, akkor elfelejt mindent és az alap jelszó lesz a jelszó, amit viszont megtalálsz a neten.
6/8 A kérdező kommentje:
és akkor az alap jelszót kell megkeressem neten?
2014. jan. 19. 13:05
7/8 A kérdező kommentje:
és a felhasználó név is az alaqp lezs nem?
2014. jan. 19. 13:13
8/8 A kérdező kommentje:
hogy lehet routernek a jelszavát config felületen megnézni?
2014. jan. 20. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!