Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van egy routerem és hát. Még...

Van egy routerem és hát. Még régebben megváltoztattam az IP címet és feledés homályába veszett! Azt hogy tudom megnézni mi az ip címem?

Figyelt kérdés
és a jelszót azt meg nem én változtattam meg hanem egy informatikus őt nem tudom már merre jár és ő tudta a jelszavamat!

2014. jan. 18. 09:43
 1/8 A kérdező kommentje:
win. 7 és win. xp is van a gépen!
2014. jan. 18. 09:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Start > Futtatásba írd be, hogy cmd, majd a megjelenő parancssorba azt, hogy ipconfig. Itt keress olyat, hogy "Alapértelmezett átjáró"! Az lesz a router IP-címe.
2014. jan. 18. 11:23
 3/8 anonim ***** válasza:
ha jelszó kell akkor gondolom Wifi! a jelszót maximum a a router config felületén tudod, de egyszerűbb resetelni a routert és újra beállítani neki egy jelszót!
2014. jan. 18. 15:00
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek! de az IP címem már megoldottam csak amivel belépek a routerba azt hogy tudom "feltörni"?
2014. jan. 18. 16:11
 5/8 anonim válasza:
a legtöbb router-t lehet resetelni gyári beállításra, akkor elfelejt mindent és az alap jelszó lesz a jelszó, amit viszont megtalálsz a neten.
2014. jan. 18. 17:56
 6/8 A kérdező kommentje:
és akkor az alap jelszót kell megkeressem neten?
2014. jan. 19. 13:05
 7/8 A kérdező kommentje:
és a felhasználó név is az alaqp lezs nem?
2014. jan. 19. 13:13
 8/8 A kérdező kommentje:
hogy lehet routernek a jelszavát config felületen megnézni?
2014. jan. 20. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!