Miért kapcsol ki a laptopom?

Figyelt kérdés

legtöbbször játék közben szokott kikapcsolni ekkor eléggé el kezd a gép búgni laggol párat és kikapcsol!!!!!!!

valami megoldás??????

2014. jan. 17. 17:47
 1/8 reptoid ***** válasza:
Túlmelegszik?
2014. jan. 17. 17:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Túlmelegszik, teli van porral ami gátolja a hűtést. A hővédelem állítja le a gépet. Ki kellene takarítani, utána jó lenne.
2014. jan. 17. 17:58
 3/8 A kérdező kommentje:
és hogy tudnám kitakarítani?????? (talán porszívóval gyenge fokozaton szívassam ki a port???)
2014. jan. 17. 18:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Szét kell szedni darabjaira, a hűtőből kiszedni a szivacsszerű anyaggá összeállt port, processzort újrapasztázni, nagyvonalakban ennyi. Inkább ne próbáld meg magad, keress egy számtech szervízt, 4-8 ezer ft-ért megcsinálják.

Porszívó, levegő spray meg ilyen hülyeségek semmit nem érnek ekkora melegedéssel szemben. HW Monitor nevű alkalmazást letöltenéd, elindítanád és tennél fel egy képernyőképet a hőmérsékletekről? Ha melegedés a gond, látszik terhelés nélkül is.

2014. jan. 17. 18:30
 5/8 A kérdező kommentje:

épp ma szédszettem kitisztítottam hát ha volna "por adó" akkor lett volna elég por fizetni !!!!!!! :D

leszedtem a HW Monitor programot eddig a légáramlás 40-50°C

takarítás utánn pedig 30-35°C THXX mindenki!!!!!

2014. jan. 18. 17:16
 6/8 A kérdező kommentje:
szétt szedtem
2014. jan. 18. 17:16
 7/8 anonim ***** válasza:
:D Most már jó lesz.
2014. jan. 18. 17:26
 8/8 A kérdező kommentje:
hát az vettem észre hogy jobb lett :D mégegyszer THX
2014. jan. 18. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!