Milyen tabletet ajánlotok?
Figyelt kérdés
Legyen gyors, olyan felbontású, hogy teljesen kényelmesen tudjak rajta filmet nézni (ne is akadozzon), előny az android az alkalmazások miatt, fussanak rajta a legújabb játékok is rendesen. Az ára meg kb fele legyen egy Ipadének, szóval olyan 50ezer körüli árkategóriára gondolok. Létezik ilyen?2014. jan. 17. 09:32
1/5 anonim válasza:
Nexus 7 2012.
Vagy ha össze tudsz spórolni egy kis pénzt Nexus 7 2013-ra, akkor nem fogod megbánni, hogy az mellett döntöttél.
2/5 anonim válasza:
Samsung - ok (ezek kicsit drágák)
Dps Dream 7 (Hááát olcsóbb de nem jobb)
BeeX (Sztem ez is jó)
4/5 A kérdező kommentje:
:) köszönöm a válaszokat.
a nexust nézegettem, de valahogy nem jön be küllemre (hát igen, egyeseknél ez is szempont :D) a samsungról borzalom rosszakat olvastam eddig, szerintem az asus memo pad 7-et fogom választani, az tetszik, "olcsó" és szinte csak jókat hallok róla.
2014. jan. 17. 21:17
5/5 anonim válasza:
Élőben érdemes megnézni, úgy szerintem mindkettő nagyon jól néz ki.
Amikor csak neten láttam Nexus 7-et, 2012-es és 2013-asat is, egyik sem jött be, a 2013-asat kifejezetten csúnyának tartottam, de élőben megtetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!