Miért kelt önálló életre a gépem?
Figyelt kérdés
Újratettem már sokszor a gépet xp,win7,win8 oprendszerekkel többször is, de mindig ugyan az a baja.Miután újratettem az oprendszert max pár napig működik normálisan aztán szép fokozatosan egyre sűrűbben fagy le, illetve egyre kaotikusabb a bekapcsolási ideje is, egyszer gyors egyszer több perc, máskor újraindul magától.Aztán ha végre sikerül elinditani akkor egyszercsak amikor úgy érzi hogy eljött az idő, lefagy.Mi a fenét tegyek?:D előre is köszi2014. jan. 15. 16:01
1/2 anonim válasza:
Én egyesével zárnám ki a lehetőségeket a leggyanúsabb alkatrészek kicserélgetésével. Kezdve a táppal, utána az alaplap, majd a CPU. Ha ezek nem hoztak eredményt, akkor elvinném szervízbe.
2/2 anonim válasza:
+ memóriahiba és túlmelegedés is okozhat lefagyást, újraindulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!