4Shared anyagot miért nem tudom megnyitni iPad-en?

Figyelt kérdés

Eloszor az oldalon probalkoztam, aztan rajottem, hogy hozza kell adni..es elotte letolteni a mobil verziot, amit fel is ajanlott. Megvan..amikor megnyitom az alkalmazast, akkor elkezdi letolteni. Amikor keszen van, nem lehet megnyitni. Ha rakkattintok, akkor ujra elkezdi letolteni, de soha semmi nem jelenik meg, meg az Acrobatban sem talalom.

Az a fura, hogy keresni nem is tudok al alkalmazasban, valamint a file-t mar egyszer letoltottem a laptopomra, s ott nem volt ilyen gondom.

Koszi

2014. jan. 13. 14:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Az csak egy fájl megosztó oldal. Amit letöltöttél konkrétan,ahhoz kell app ami megnyitja.
2014. jan. 13. 14:45
 2/6 A kérdező kommentje:
milyen app-ra gondoltal konkretan?
2014. jan. 13. 15:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Milyen fájlt töltettél le konkrétan?
2014. jan. 13. 15:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Úgy látszik ész nem jár az iPad mellé.

De apple termék az nagyon kell.

Meg kell nézni mi a kiterjesztése a fájlnak és ahhoz kell leszedni olyat ami megnyitja.

2014. jan. 13. 19:57
 5/6 anonim válasza:

Jajj, de okosak egyesek.

Menj vissza altalanosba es tanulj meg olvasni es szoveget ertelmezni...ha mar erdemben szoveget ertelmezni nem vagy kepes vagy segiteni.

De leirom neked, mit irt le a topicindito:

Ott all, hogy filet laptopon leszedte es megnyitotta. Ugyan onnan...

Azt is leirta, hogy leszedte a 4 shared applikqciot is a storebol, de fel is ajanlotta neki az oldalon.

Tehat eddig mit nem ertesz?

Ezek utan hozzaadta az alkalmazashoz az oldalon bejelolt filet, majd megprobalta megnyitni itt is es Acrobaton is. Nyilvan azert acrobat, mert pdf- rol van szo amit -ismet- mar elott megnyitott a laptopjan, tehat tisztaban van a hogymikenttel.

Ezek utan kinek nincs esze?

2014. jan. 14. 08:37
 6/6 A kérdező kommentje:

koszonom az utolsonak!

igy van, ahogyleirtad.

Meg annyit elfelejtettem leirni, hogy az utan, miutan betoltotte az applikacioban, a program mindig bezarja magat. Aztan ujra megnyitom az applikaciot, latom a file-t, rakkattintok..elkezdi UJRA letolteni. Amikor kesz, egy pillanatra megnyitja es bezarja a 4shared-et. Acrobaton be sem tolti, nem latni sehol.

2014. jan. 14. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!