Angels030608 kérdése:
A sony ps4 valoban regio fuggetlen? Batran vehetek Blu-Ray lemezt/ jatekot az USA-bol?
Figyelt kérdés
Koszonet az info-ert!2014. jan. 12. 05:08
1/4 anonim válasza:
igen régiófüggetlen a konzol, ugyan úgy, mint az Xbox ONE!
2/4 A kérdező kommentje:
Es ez oda vissza is ervenyes vajon? Ugy ertem ha hazai blu-ray kiadvanyt akarok lejatszani USA ban vasarolt ps4-en...
2014. jan. 12. 14:12
3/4 anonim válasza:
Régiófüggetlen, mégis mit nem értesz ezen?
Nem létezik olyan, hogy valamennyire régiófüggetlen, de valamilyen szempontból meg nem. Vagy az, vagy nem az. Mindegy, hogy milyen kiadvány meg milyen blu-ray, régiófüggetlen.
4/4 A kérdező kommentje:
Azt kell mondjam hogy mar nem letezik olyan internetes oldal,forum,stb Magyarorszagon ahol a kulturaltan,tisztelettel beszelnenk egymassal! EN AZERT TETTEM FEL KERDEST MERT INFORMACIORA VOLT SZUKSEGEM! EZ AZ OLDAL ERROL SZOL,EZERT JOTT LETRE!HA EZ VALAKINEK GONDOT ESETLEG BROBLEMAT OKOZ,NE SZOLJON HOZZA!MEGCSAK EL SE OLVASSA!NEM ELETMUVESZEKTOL VAROK SEGITSEGET HANEM JOZAN ATLAGEMBEREKTOL,AKIK EGY ADOTT TEMABAN NALAMNAL NAGYOBB TUDASSAL RENDELKEZNEK!DE BIZTOS VAGYOK BENNE TE,KEDVES HOZZASZOLO HOGY, NAGYON NAGYON SOK MINDENT NEM ERTESZ AZ ELETBEN!
2014. jan. 12. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!