Víz löttyent az XBOX-ra. Mit csináljak? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Baleset történt és véletlenül belelöttyent egy kevés víz az XBOX-ba.Sajnos a szellőzőnyíláson keresztül(fekvő helyzetben volt,felső nyíláson keresztül) bejutott a gép belsejébe is.Ki húztam mindent belőle és kicsit hajszárítóval szárítottam.Tovább mit tegyek,be kapcsoljam vagy hagyjam még 1-2 napot száradni.Esetleg mi károdoshatott?2014. jan. 11. 14:43
2/6 anonim válasza:
Szét kéne szedni szvsz és hagyni száradni akár 1 hétig is.
3/6 anonim válasza:
ha be volt kapcsolva közben akkor annak anyi több mint valószinű de ha nem volt bekapcsolva akkor csak hagyd száradni ha kell 1 hétig is ugy ahogy az előző írta :)
4/6 A kérdező kommentje:
Nem volt bekapcsolva de be volt szúrva a konnektorba.És utánna pedig bekapcsolt ÖNMAGÁTÓL...szerintem itt meghibásodott azért kihúztam és hagyom száradni
2014. jan. 11. 17:34
5/6 anonim válasza:
ez necces lesz víz mehetet a kapcsolóhoz és azért kapcsolhatot be... szerintem hagyd száradni jó darabig még de ne tedd ki közvetlenül túl magas hőnek,és sokáig kicsinek hőnek sem.Próbáld meg szédszedni...a legjobb ha fűtőt szobában hagyod nem bojgatod a szétszerelés után pár napig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!