Melyik a legjobb tablet max 50 ezerért?
Figyelt kérdés
Olyan tabletet szeretnék amely esetleg elviszi a normálisabb játékokat is.Gyakran használnám úgy hogy azért az se lenne hátrány ha az aksi sokat bírna. Netezésre,filmnézésre és játszásra használnám nagyjából. Akár jöhetnek olyan válaszok is hogy milyet NE vegyek. :)2014. jan. 11. 12:46
2/7 anonim válasza:
Az első válaszolónak igaza van :)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de az nem baj hogy " Refurbished" azaz felújított?Csak mert én is néztem és pont ez miatt félek megvenni.. +csak 1 év garancia van rajta. :/
2014. jan. 11. 16:11
4/7 anonim válasza:
semmi baj nincs vele , sok telefonra 1évet adnak szintén (nem csak itt) nem csak tabletre.
5/7 anonim válasza:
Mi iígy vettünk Nexus-t fél éve, tökéletesen működik.
6/7 A kérdező kommentje:
Oh értem, és köszönöm!:D Mentek a zöld kezek :)
2014. jan. 11. 22:02
7/7 anonim válasza:
a legfelső tablet egy nagy Sz@@r ugyanojan van nekemis de a mai játékok pl a gta3 gta sa szaggatva mennek rajta utánna leis dob mert gyenge az aksija leszivja a wifi qurvára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!