Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kinek mi a tapasztalata a SAL...

Kinek mi a tapasztalata a SAL PA40pro active-val?

Figyelt kérdés

Hello, már elég rég óta gyűjtögetem a pénzem, és most úgy néz ki, hogy tudok venni egy pár SAL PA40 pro active-ot.

Van valakinek tapasztalata, hogy megéri-e az árát, és hogy kitartana-e évekig, szóval hosszútávra kellene, de gondolom 2x500watt elég lenne a szobámba.

De azért nekem fontos a hangzás is, nem csak az erő, na meg szeretem az erős, finom sub bass-ot, főleg a jó mélyet. Leginkább DNB, Drumstep, Minimal és Rap zenét hallgatnék rajta. Szóval várom kinek mi a véleménye!

Ja, és ne olyanokat írjatok, hogy "Hagyd a SAL-t, az szar", hanem tényleg olyanok írjonak, akik már hónapok óta használják ezeket a hangfalakat. Kösz, és üdv.

2009. nov. 30. 21:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát szerintem szobába nagyon sok lenne... Én 2 db Pa 30-assal jártam zenélni és még kültéren is sokszor mondták, hogy vegyem halkabbra. Én nekem nem 40-esem van, csak 30-asom és arról csak jót tudok mondani. Nagyon erős basszusa van neki, tisztán szól, stb,stb... Ja és megéri az árát! Meg még azt ajánlom, hogy vegyél passive-at belőle és a maradék pénzből egy jó erősítőt.
2010. márc. 16. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!