A TVm-en elvileg van YPBPR, de hátul nem találok semmi ilyen csatlakozót. Most mi van akkor? :/
Figyelt kérdés
Amikor rámegyek, hogy Source a távkapcsolón, akkor van HDMI,Scart,AV,AVT stb... és van olyan hogy YPBPR, de hátul nincs ilyen, legalábbis én nem találtam sehol. Most akkor erre képes lenne a tv akkor, ha vennék hozzá és tennék bele ilyet, vagy nem értem :/ PS2-höz kellene, mert elvileg úgy szebb képet ad, mint az hagyományos piros-fehér-sárga. Valaki valami ötlet?2014. jan. 8. 16:50
1/1 anonim válasza:
Semmivel sem ad szebb képet. Azért szar a kép mert hd tvre kötöd a ps2 meg nem tud olyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!