Ha a PSP m aksija alá a DATE CODE után 8C van írva azt lehet flashelni és megoldható békéscsabán?

Slim-ed van?
Ha igen, akkor TA-088v3-as alaplapod van.
Sokáig ezt nem lehetett törni, de már rendesen meg lehet csinálni.
Házilag is meg lehet csinálni, 10 percen belül meg van, és nem tudod elrontani.
De ha mégis profihoz akarod vinni, abban nem tudok segíteni, ha házilag flasheled, akkor tudok segíteni.

Akkor mondom mit kell hogy kell.
Elsőnek is nézd meg milyen fw van a gépen (settings->system settings->system information).
Ha 5.03-nál kisebb fw van a psp-n, akkor a következő linknél az 1. lépést is meg kell csinálnod, ha 5.03 akkor az 1-est hagyd ki, és a 2-3 lépést csináld meg (elsőnek csak pakold rá a cuccokat a psp-re, és majd ha még a 5.03GEN-B-t is letöltötted, akkor vedd csak le az usb-ről)
Ha ez megvan, még ezt töltsd le, és rakd a psp/game mappába:
Most válaszd le a psp-t az usb-ről, csináld azt, amit a psphungary-n a 2-es lépésben írnak (a chickhen-nél amikor a képekkel kell valamit szenvedni), és aztán a játékoknál indítsd el az 5.03GEN-B-t.
Ez pár másodperc alatt feltelepül, és lehet is játszani a legújabb játékokkal is.
A játékokat a gyökérkönyvtárban az iso mappába kell rakni (nem mindig van alapból, ilyenkor még a gépen jobb klikk->új mappa és iso-ra átnevezed).
Ja és ne kapcsold ki, csak készenléti üzemmódba (tehát csak röviden feltolód), és ha lefagy a psp, akkor újra meg kell csinálni a chickhen-es lépést (nem kell a psp-re rakni megint, csak a képeknél kell szenvedni).
Ha valamit nem értesz/van valami kérdésed szólj és azt a lépést elmagyarázom érthetőbben.

Akkor azt nagyon be**optad.
Azt még nem lehet flashelni, se downgrade-elni, se semmit csinálni.
Nekem is 7-8 hónapot kellet várnom, amíg fel tudták törni a psp-met, és semmivel sem tudtam játszani.
Most lehet neked is várnod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!